Praktijk Tijd voor Jezelf

massages - persoonlijke groei  - spirituele ontwikkeling 

...out in the garden, carved in a tree were two small words remember me...

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

... makkelijk en snel...

online agenda

Vanaf heden online agenda Praktijk Tijd voor Jezelf.

Nu ook leuke actie, dus ga snel naar "online agenda" en maak een afspraak in onze nieuwe massagesalon

Hopelijk tot snel

Groetjes

Ankie

... wees lief voor jezelf...

Moed

Voor moed, mogen we ons hart durven laten spreken, de repeterende taal van het denken durven laten varen.

Voor moed, mogen we het verleden waarin we gekwetst werden als verhaal durven loslaten en het vertrouwen hebben te kunnen omgaan met een mogelijk nieuw kwetsuur omdat we anders in eeuwige cirkels blijven ronddraaien.

Voor moed, mogen we zelf gaan handelen en verantwoordelijkheid nemen, en niet afwachtend zijn of blijven hoe de ander het kwetsuur mogelijk zal helen, moed zelf heelt het kwetsuur door volwassen te zijn.

Voor moed, mogen we leren te vertrouwen en onszelf in echtheid en kwetsbaarheid en openheid te durven laten zien, ook al is dat niet onze sterkste kant, ons ego aan de kant durven zetten in plaats van op onze roestige terp te blijven staan.

Via moed, durven we te handelen vanuit een diepste hartewens, vanuit de daadwerkelijke wens voor liefde en verbinding met onszelf en de ander.

Via moed, ondernemen we, handelen we, stappen we voorwaarts en richten we het hoofd vooruit en durven we, ondanks angst, koppigheid en weerstand te ondernemen via een eigen hartverbinding.

Moed, niet omdat het moet, maar omdat de daadwerkelijke wens van het eigen hart erom vraagt.

Je ego gaat dan geestelijk op de knie.
Je hart krijgt dan pas de ruimte om te ontvangen naar dat wat je diep in jezelf zo graag wenst.
© Antoine van Staveren

... durf jij? neem dan contact met mij op 06-23084845 / [email protected]

Warme groet
Ankie

... mag ik je aanraken?

dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een (kennismaking)massage. deze massage duurt incl. intake 1,5uur € 40,- Je kunt deze massage voor jezelf afspreken of kado geven. Tijdens deze afspraak stemmen we samen af welke massage het best bij je past en geeft je de ruimte om te wennen.

Deze massage is ook zeer geschikt om bijv. je kind bekend te maken met massage; bijv. een kind met adhd, add of een kind dat gepest wordt, snel gespannen of hooggevoelig is.


... of, ben je zelf onrustig, gespannen door bijv. (sollicitatie)stress, een nieuwe baan, hoge werkdruk, heb je adhd, add, ben je hooggevoelig,  lichamelijk overbelast; heb je triggerpoints of, wil je gewoon lekker ontspannen of ben je zwanger bel mij dan en maak een afspraak voor een massage :) Ankie 06-23084845, mail [email protected] of ga naar de website www.praktijk-tijdvoorjezelf.nl .