Praktijk Tijd voor Jezelf

massages - persoonlijke groei  - spirituele ontwikkeling 

...functioneel mooi ...

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Gezondheid en geluk, een kwestie van energie?


De toepassing van magneten ter bevordering van het welzijn is al eeuwenoud. De Egyptenaren gebruikte gemagnetiseerde lavastenen o.a. ter bestrijding van jicht. Ook in de moderne wetenschap wordt magnetisme toegepast als genezing bij botbreuken en brandwonden. Hier wordt nog volop onderzoek naar verricht. 

Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van magneettherapie

om het welzijn te verbeteren

om pijn te verlichten

om stress te verminderen

om energie te verhogen

om depressie te verminderen

Wij hebben ons verdiept in de kracht en de invloed van magnetisme op het welzijn van mens en dier. Door eigen ervaring en de positieve reacties van mensen die magneetsieraden hebben uitgeprobeerd, konden wij niet anders dan dit product ook gaan aanbieden. Vanaf nu bij ons ook betaalbare design magneetsieraden en Wellness producten ter bevordering van het welzijn van mens en dier.

  

Waarom een magneet op je lichaam?

Magneten geven energie af aan de rode bloedcellen, hierdoor wordt de opname van zuurstof, voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en medicijnen verbeterd. Doordat de doorbloeding verbetert, kunnen afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en kunnen spanningen in de spieren sneller afnemen. Magneten kunnen pijn verminderen en (in combinatie met koper) ontstekingsremmend werken. Extra veel water drinken, eventueel met een magneet staaf, werkt bevorderend om afvalstoffen snel af te kunnen voeren en dus sneller in balans te komen.   


Werking

De sieraden hebben een sterkte van minimaal 1200 Gauss en een dieptewerking van ongeveer 8-12 cm. In het algemeen kunnen klachten eerst kort verergeren. 

Na het omdoen van een magnetisch sieraad kun je een aangenaam warmtegevoel of een licht prikkelend gevoel in het hoofd of in de vingers en de handen krijgen. Dit is het gevolg van de verbeterde doorbloeding, waardoor de energiebalans verbetert en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt.

Demonstratie magneetsieraden

Voor een demonstratie van de magneetsieraden nodig je buren, collega's, vrienden en kennissen uit bij je thuis, je vereniging, je bedrijf of in een restaurant of hotel. De gastvrouw of -heer ontvangt als dank 10% korting van de omzet die bij de presentatie wordt gerealiseerd. Maak op tijd een afspraak en houdt rekening met een planning van minimaal 3 weken.

Als je als individu op korte termijn een persoonlijke demo wilt, is dat mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact op, stuur een sms of een WhatsApp voor het maken van een afspraak en test in de praktijk (max. 30min)